Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the rank-math domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/iwwweb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the elementor-pro domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/iwwweb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
5 نشانه برای تعویض ارائه دهند هاست وردپرس | آی وب

5 نشانه برای تعویض ارائه دهند هاست وردپرس

ارائه دهندگان هاست وردپرس زیادی در بازار وجود دارد. با این حال، خدمات آن‌ها می‌تواند به شدت متفاوت باشد. از ویژگی‌هایی اضافی که نیازی به محدودیت‌های رشد ندارد، میزبان فعلی شما ممکن است بهترین گزینه برای سایت شما نباشد.

اگر چه می‌دانید به دنبال چه چیزی باشید، چند نشانه واضح وجود دارد که می‌تواند نشان دهد چه زمانی ممکن است بخواهید ارائه دهندگان میزبان وردپرس را تغییر دهید. به عنوان مثال، زمان بارگذاری صفحه یا خدمات ضعیف به مشتریان ممکن است به این معنی باشد که وقت آن رسیده است که دنبال پکیج یا ارائه دهنده هاست بهتری بگردید.

در این پست، در مورد پنج موقعیتی که در آن تعویض هاست منطقی است بحث خواهیم کرد. سپس، نگاهی گذرا به نحوه تغییر به میزبان وب جدید خواهیم داشت. بیا شروع کنیم!

زمان تعویض ارائه دهنده هاست وردپرس (5 نشانه)

در اینجا ۵ شاخص واضح وجود دارد که به احتمال زیاد زمان تعویض ارائه دهنده میزبان وردپرس فرا رسیده است.

۱. زمان بارگذاری شما کند است

زمان بارگذاری سریع صفحه برای تجربه کاربری (UX) وب سایت شما مهم است. آن‌ها همچنین می‌توانند بر رتبه‌بندی موتورهای جستجو تأثیر بگذارند.

علاوه بر این، سرعت سایت بر «زمان در سایت» و «نرخ لود» تأثیر می‌گذارد که به‌طور غیرمستقیم بر رتبه‌بندی جستجوی ارگانیک تأثیر می‌گذارد. در واقع، با افزایش زمان بارگذاری صفحه از یک به سه ثانیه، نرخ لود 32 درصد افزایش می‌یابد. سپس، از یک تا پنج ثانیه، این نرخ به 90 درصد افزایش می‌یابد.

این بدان معنی است که ممکن است بخواهید زمان بارگذاری 1-2 ثانیه را هدف بگیرید. برای تعیین اینکه آیا زمان بارگذاری برای سایت شما مشکلی ایجاد می‌کند، می‌توانید چندین تست سرعت را با استفاده از ابزارهایی مانند Pingdom اجرا کنید:

5 موقعیت برای تعویض ارائه دهند هاست وردپرس

اگر متوجه شدید که سایت شما زمان بارگذاری کندی دارد، میزبان شما ممکن است بتواند مشکل را شناسایی کند. به عنوان مثال، اگر از هاست اشتراکی استفاده می‌کنید، ممکن است تعداد کاربران زیادی در همان سرور وجود داشته باشد.

از طرف دیگر، ممکن است کمبود مراکز داده وجود داشته باشد، به این معنی که فاصله بیشتری بین بازدیدکنندگان و سرورها وجود دارد. اگر هاست فعلی شما نمی‌تواند راهی برای بهینه‌سازی سرعت سایت شما پیدا کند، ممکن است زمان آن رسیده است که ارائه دهندگان هاست وردپرس را تغییر دهید.

۲. سایت شما در حال افزایش زمان خرابی است

Downtime به هر دوره‌ای اطلاق می‌شود که سایت شما در دسترس کاربران نباشد. این می‌تواند منجر به از دست دادن ترافیک شود و می‌تواند به اعتبار کسب و کار شما به عنوان قابل اعتماد و حرفه‌ای آسیب برساند.

خوشبختانه، ابزارهایی مانند UptimeRobot برای کمک به ارزیابی این معیار وجود دارد:

5 موقعیت برای تعویض ارائه دهند هاست وردپرس

وقتی صحبت از خرابی به میان می‌آید، می‌خواهید میزبانی پیدا کنید که بتواند حداقل 99.90 درصد آپ‌تایم را داشته باشد. این تقریباً معادل 9 ساعت توقف در سال است. به خاطر داشته باشید که حتی 0.90 درصد اضافی نیز می‌تواند به معنای سه روز توقف اضافی برای سایت شما باشد.

اگر گمان می‌کنید که سایت شما نرخ آپ‌تایم ضعیفی دارد، بهتر است برای تأیید این موضوع، زمان خرابی آن را در چند ماه نظارت کنید. پس از آن، اگر مشکلی را کشف کردید، ممکن است به تغییر به یک میزبان جدید فکر کنید.

یکی از دلایل اصلی خرابی، امنیت سرور به خطر افتاده است. بنابراین، هنگام جستجوی یک ارائه دهنده هاست جدید، مهم است که به ویژگی‌های امنیتی مانند فایروال‌ها و اسکن‌های امنیتی روزانه خودکار توجه کنید. به علاوه، ممکن است در نظر گرفتن قابلیت اطمینان تجهیزات میزبانی مفید باشد.

۳. خدمات مشتری میزبان شما ضعیف است

اگر مسائل مربوط به میزبانی حل نشده باقی بماند، می‌توانید ترافیک و فروش را از دست بدهید. همچنین وقتی نادیده گرفته می‌شوید یا نمی‌توانید برای این مشکلات کمکی دریافت کنید، می‌تواند ناامیدکننده باشد. بنابراین، مهم است که تیم پشتیبانی میزبان شما آگاه باشد و به سرعت پاسخ دهد.

هنگامی که به دنبال یک ارائه دهنده میزبانی جدید هستید، Trustpilot یک پلت فرم عالی برای ارزیابی خدمات مشتری یک شرکت است:

5 موقعیت برای تعویض ارائه دهند هاست وردپرس
بررسی‌های TrustPilot می‌تواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید چه زمانی ارائه دهندگان میزبان وردپرس را تغییر دهید.

همچنین مهم است که توجه داشته باشید که میزبان‌های وب ممکن است از کمک به وردپرس خودداری کنند. برخی ادعا می‌کنند که سیاست پشتیبانی آن‌ها این نرم‌افزار را پوشش نمی‌دهد. همچنین ممکن است تماس با آن‌ها دشوار باشد یا تخصص لازم برای حل مشکلات شما را نداشته باشند.

اگر پشتیبانی مورد نیاز خود را با میزبان فعلی خود دریافت نکردید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که تغییر دهید. علاوه بر این، هنگامی که به دنبال ارائه دهنده جدیدی هستید، عاقلانه خواهد بود که نکات دقیق پشتیبانی مشتری و پوشش وردپرس را بخوانید.

۴. می‌توانید قیمت‌های بهتری را در جای دیگر پیدا کنید

به دلیل استفاده گسترده و محبوبیت وردپرس، میزبان‌های وب بسیاری وجود دارند که برنامه‌های قوی و مقرون به صرفه‌ای را ارائه می‌دهند که برای سیستم مدیریت محتوا (CMS) بهینه شده‌اند. در واقع، برخی از آن‌ها به اوج عملکرد و مجموعه وسیعی از ویژگی‌ها می‌بالند. بنابراین، ممکن است برای یک طرح بزرگتر از آنچه نیاز دارید، پرداخت کنید یا به تعداد زیادی ویژگی که استفاده نمی‌کنید دسترسی داشته باشید.

در این مورد، منطقی است که مراقب معاملات دیگر باشید. به عنوان مثال، برخی از ارائه دهندگان فروش فصلی و پیشنهادات ویژه ارائه می‌دهند. بنابراین، اگر عجله خاصی ندارید، می‌توانید منتظر بمانید تا بهترین پیشنهاد را دریافت کنید. هنگام در نظر گرفتن قیمت، می‌توانید پلنی را که بهترین ارزش را ارائه می‌دهد اولویت‌بندی کنید.

با در نظر گرفتن این موضوع، زمانی که ارائه دهنده هاست وردپرس را تغییر می‌دهید، می‌تواند ایده خوبی باشد که با یک برنامه اولیه شروع کنید. به این ترتیب، می‌توانید از پرداخت اضافی برای ویژگی‌هایی که در حال حاضر استفاده نمی‌کنید یا به آن‌ها نیاز ندارید، اجتناب کنید. به‌علاوه، وقتی تصمیم گرفتید به ویژگی‌های پیشرفته‌تری نیاز دارید، همیشه می‌توانید آن را ارتقا دهید.

۵. منابع سایت شما از میزبان شما بیشتر شده است

هنگامی که برای اولین بار وب سایت خود را ایجاد کردید، ممکن است به دنبال پایین نگه داشتن هزینه‌ها بوده باشید. یا شاید برنامه‌های ساده با خدمات کارآمد را انتخاب کرده‌اید.

با این حال، اگر وب سایت شما در حال رشد است، احتمالاً نیازهای متفاوتی نسبت به زمانی که برای اولین بار راه‌اندازی شده بود، خواهد داشت. به عنوان مثال، اگر سایت شما اکنون ترافیک بیشتری دارد، ممکن است برای مدیریت افزایش حجم بازدیدکنندگان به ارتقای سرور نیاز داشته باشید.

در برخی موارد ممکن است بتوانید منابع را با ارائه دهنده فعلی خود ارتقا دهید. از طرف دیگر، ممکن است لازم باشد به یک میزبان کاملاً متفاوت تغییر دهید. به عنوان مثال، می‌توانید از یک میزبان مشترک به یک سرور خصوصی مجازی (VPS) تغییر دهید:

5 موقعیت برای تعویض ارائه دهند هاست وردپرس

با یک برنامه میزبانی اشتراکی، منابع بین تمام سایت‌های میزبانی شده روی سرور توزیع می‌شود. در این صورت، شما هیچ کنترلی بر کارهایی که سایت‌های دیگر انجام می‌دهند ندارید. به همین ترتیب، آن‌ها هیچ نظری در مورد فعالیت در سایت شما ندارند.

با این حال، ترافیک سایت شما می‌تواند بر ترافیک آن‌ها تأثیر بگذارد و بالعکس. به بیان ساده، وقتی یک سایت در یک سرور اشتراکی بسیار شلوغ است، منابع ضروری را از سایر سایت‌ها می‌گیرد و می‌تواند سرعت آن‌ها را کاهش دهد.

این می‌تواند بدون هشدار اتفاق بیفتد و شما را از قبل مطلع نکنند. اغلب این اتفاق می‌افتد، می‌تواند نشانه آشکاری باشد که نشان می‌دهد شما از ارائه دهنده هاست خود پیشی گرفته‌اید.

۶. نحوه تغییر به یک ارائه دهنده هاست جدید

خوشبختانه، تعویض ارائه دهندگان هاست وردپرس نیازی به دردسر ندارد. برای آسان‌تر کردن فرآیند، می‌توانید افزونه‌های مهاجرت را دریافت کنید. حتی بهتر از آن، برخی از ارائه دهندگان میزبانی خدمات مهاجرتی را ارائه می‌دهند که این کار را برای شما انجام می‌دهد.

اگر مطمئن هستید که می‌خواهید هاست را تغییر دهید، اولین قدم انتخاب یک میزبان جدید است. در حالت ایده‌آل، میزبانی را انتخاب می‌کنید که آنقدر خوب باشد که دیگر نیازی به جابجایی نباشید.

پس از انتخاب یک هاست جدید، باید از فایل‌ها و پایگاه داده وردپرس خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. مرحله بعدی این است که این داده‌ها را به یک پایگاه داده SQL جدید صادر کنید و فایل‌های خود را در میزبان وب جدید خود آپلود کنید. در نهایت، باید تنظیمات DNS خود را پیکربندی کنید و تغییر مسیرهای لازم را تکمیل کنید. به این ترتیب کاربران را به مکان قدیمی سایت خود نمی‌فرستید.

این ممکن است کمی پیچیده به نظر برسد، اما نیازی به ترسیدن نیست. اگر یک میزبان وب با تیم پشتیبانی مشتری با کیفیت انتخاب کنید، آن‌ها باید بتوانند شما را در کل این فرآیند راهنمایی کنند یا حتی از آن برای شما مراقبت کنند.

نتیجه

با تعداد زیادی میزبان وب برای انتخاب، به راحتی می‌توان به ارائه دهنده‌ای رسید که به خوبی با نیازهای منحصر به فرد شما سازگار نیست. با این وجود، می‌توانید به چند شاخص واضح برای کمک به تعیین اینکه آیا باید هاست را تغییر دهید، نگاه کنید.

برای جمع بندی، در اینجا پنج نشانه وجود دارد که ممکن است در آن هاست وردپرس را تغییر دهید:

  1. زمان بارگذاری صفحه شما کند است.
  2. سایت شما در حال افزایش زمان خرابی است.
  3. خدمات مشتری میزبان شما ضعیف است.
  4. شما می‌توانید قیمت‌های بهتر را در جای دیگر پیدا کنید.
  5. منابع سایت شما از میزبان شما پیشی گرفته است.


آیا در مورد تعویض ارائه دهندگان هاست وردپرس سوالی دارید؟ در بخش نظرات زیر به ما اطلاع دهید!

تصویر حمیدرضا درهمی

حمیدرضا درهمی

درهمی یکی از اعضای کلیدی آی‌وب، طراح، عکاس، فنی، پایه گفت‌وگو، کدنویس (بسیار آماتور) و به هیچ کاری نه نمیگه. وقتی هيچکدوم از اين کارها رو انجام نميده، به احتمال زياد رفته سفر.

ما را دنبال کنید