Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the rank-math domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/iwwweb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the elementor-pro domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/iwwweb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
6 نمونه از بهترین استراتژی‌های برندسازی | آی وب

6 نمونه از بهترین استراتژی‌های برندسازی

یک استراتژی برند می‌تواند به شما کمک کند درک عمومی از برند خود را تغییر دهید و نحوه متمایز شدن را شکل دهید.

مهمترین عنصر در یک برند چیست؟

طبق مطالعات اخیر، ۸۱ درصد از مصرف کنندگان می‌گویند که قبل از خرید باید به یک برند اعتماد کنند. آیا اعتماد به ذهنم خطور کرد؟

برند شما فراتر از لوگو، شعار یا نام شماست. از پیشنهاد شما گرفته تا پیام‌های شما، شخصیت کلی و فراتر از آن، هر عنصر یک تصور عمومی از برند شما را شکل می‌دهد – مسلماً مهمترین عنصر از همه.

روشی که برند خود را ارائه می‌دهید می‌تواند درک عمومی را تحت تأثیر قرار دهد و به شما کمک کند دقیقاً همان چیزی باشید که می‌خواهید باشید و نحوه درک شما را شکل دهید. بهترین راه برای انجام این کار؟ از طریق یک استراتژی دقیق برند.

در این مقاله، انواع مختلف استراتژی‌های برندسازی را بررسی می‌کنیم، نمونه‌هایی از برندهای برتر را به اشتراک می‌گذاریم و توضیح می‌دهیم که چگونه بهترین استراتژی برند را برای کسب و کار خود انتخاب کنید.

جنبه‌های کلیدی یک استراتژی برندسازی

قبل از اینکه به انواع مختلف استراتژی‌ها و مثال‌های برندسازی بپردازیم، اجازه دهید به پنج جنبه کلیدی که باید در هنگام ایجاد استراتژی برند خود در نظر بگیرید، نگاهی بیاندازیم. اینها پایه و اساس استراتژی شما خواهند بود.

هدف برند: هدف برند شما دلیل وجود برند شما و هدفی است که قصد دارید به آن برسید.
چشم‌انداز برند: چشم‌انداز برند شما از ایده‌های کلیدی پشت برند شما تشکیل شده است که از آن‌ها الهام می‌گیرید.
ارزش‌های برند: ارزش‌های برند شما همان چیزی است که به عنوان یک شرکت به آن اعتقاد دارید و از آن دفاع می‌کنید.
مخاطب هدف: مخاطب هدف شما جمعیتی از افرادی است که می‌خواهید با محصولات یا خدمات خود به آن‌ها دسترسی پیدا کنید.
صدای برند: صدای برند شما احساسات و شخصیتی است که در نحوه برقراری ارتباط برند خود با مخاطبان هدف خود می‌درخشد.

6 نمونه از استراتژی برندسازی

از برندسازی شرکتی گرفته تا برندسازی خرده فروشی، در اینجا شش مورد از رایج‌ترین انواع استراتژی‌های برندسازی آورده شده است.

  1. استراتژی برندسازی شرکتی

برندسازی شرکتی شخصیتی است که شما برای کل شرکت خود می‌سازید، به جای اینکه برند خود را در هویت‌های جداگانه بازاریابی کنید.

شرکت شما چگونه خود را به مصرف کنندگان و حتی کارمندان خود نشان می‌دهد.

این شامل نحوه رفتار اجتماعی و حرفه‌ای کسب و کار شما می‌شود، از شخصیت‌هایی که با آن‌ها شریک هستید گرفته تا موسسات خیریه‌ای که از آن‌ها حمایت می‌کنید و موضع عمومی شما در مورد رویدادهای جاری.

  1. استراتژی برندسازی شخصی

برندسازی شخصی همه چیز در مورد ایجاد یک تصویر عمومی است که ارزش منحصر به فرد شما را به مخاطبان هدف شما منتقل می‌کند، بنابراین شما می‌توانید خود را به عنوان یک رهبر فکری معرفی کنید.

هدف برندسازی شخصی شکل دادن به ادراک عمومی است تا بر شهرت حرفه‌ای تأثیر بگذارد.

برخلاف آنچه ممکن است فکر کنید، برندسازی شخصی فقط مختص شخصیت‌های معروف نیست. هر کسی می‌تواند هویت شخصی خود را توسعه دهد و از برندسازی شخصی بهره مند شود.

به عنوان مثال، شاید شما در نقطه عطفی در حرفه خود هستید و هدف شما این است که به رسمیت شناخته شوید و از نردبان بالا بروید، یا شاید آرزوی سیاستمدار شدن دارید.

در هر دوی این شرایط، برندسازی شخصی می‌تواند به شما کمک کند تا نامی برای خود بسازید، همراه با اعتبار، کار سخت و سایر ویژگی‌های دلخواه.

بسیاری از اینفلوئنسرها از برندسازی شخصی برای افزایش دیده شدن، به دست آوردن فالوور و شکل دادن به شهرت خود به امید به دست آوردن معاملات تایید استفاده می‌کنند – و این کار هم موثر است. در واقع، 50 درصد از هزاره‌ها می‌گویند که برای مشاوره در مورد برندینگ به اینفلوئنسرها اعتماد دارند.

  1. استراتژی برندسازی محصول

برندسازی محصول بازاریابی برند شما حول یک محصول خاص است، خواه این تنها محصول شما باشد، یک محصول جدید یا پرفروش.

به عنوان مثال، اپل از برندینگ محصول در اطراف آیفون استفاده می‌کند که 50 درصد از درآمد شرکت را ایجاد می‌کند.

  1. استراتژی برندسازی خدمات

برندسازی خدمات بر آنچه شما به عنوان یک برند ارائه می‌دهید تمرکز می‌کند. خدمات شما چه سودی برای مخاطبان هدف شما دارد؟

نام تجاری خدمات با بازاریابی حول یک تجربه منحصر به فرد مشتری که فقط شما می‌توانید ارائه دهید، به شرکت شما کمک می‌کند تا از رقابت خارج شود.

بیایید یکی از شرکت‌های پیشرو بیمه خودرو در ایالات متحده، Geico را به عنوان مثال در نظر بگیریم.

وعده برند آن‌ها این است که “15 دقیقه یا کمتر می‌تواند 15٪ یا بیشتر در بیمه ماشین شما صرفه جویی کند. ” در حالی که اجرای وعده‌های مبتنی بر زمان اغلب دشوار است، آن‌ها برای حفظ وجهه خود و به ویژه راضی نگه داشتن مشتریان خود بر این قول می‌ایستند.

  1. استراتژی برندسازی جغرافیایی و فرهنگی

نام تجاری جغرافیایی حول محصولاتی می‌چرخد ​​که فقط می‌توانید آن‌ها را منحصراً در یک منطقه خاص خریداری کنید.

مجموعه «Been There Series» استارباکس را در نظر بگیرید. شما فقط می‌توانید یک لیوان استارباکس را با طرح مجسمه آزادی در نیویورک خریداری کنید.

6 نمونه از بهترین استراتژی‌های برندسازی

برندسازی فرهنگی به جای جغرافیای آن، بر جنبه‌های فرهنگی یک کشور یا مکان متمرکز است و اغلب توسط شرکت‌های صنعت گردشگری و هواپیمایی اجرا می‌شود.

اگر به ژاپن فکر می‌کنید، ممکن است به انسن معروف این کشور، چشمه‌های آب گرم یا کوه فوجی فکر کنید. در حالی که برای پاریس، برج ایفل، ماکارون‌های رنگارنگ و کافه‌های عجیب و غریب در پیاده رو ممکن است به ذهنتان خطور کند.

  1. استراتژی برندسازی خرده فروشی

برندسازی خرده فروشی استراتژی است که بر مفهوم برند شما تمرکز می‌کند و آن را در یک فروشگاه آجر و ملات پیاده‌سازی می‌کند.

وقتی مشتری وارد فروشگاه شما می‌شود، ظاهر فیزیکی و محیط آن باید با برند شما سازگار باشد.

عواملی مانند چیدمان فروشگاه شما، دکوراسیون، وسایل روشنایی و حتی موسیقی پس زمینه باید با دقت انتخاب شوند تا تجربه‌ای برای مشتری شما ایجاد کنند.

با حدود 24 میلیون فروشگاه تجارت الکترونیک جهانی، برندسازی خرده‌فروشی می‌تواند با ارائه تجربه فیزیکی منحصر به فرد برای برند شما، به شما برتری نسبت به رقبای خود بدهد.

در حالی که سایت‌های تجارت الکترونیک می‌توانند تجربه دیجیتالی را از طریق عناصر برندسازی، رسانه‌ها و سفر استراتژیک کاربر فراهم کنند، یک فروشگاه آجری می‌تواند شامل تعامل انسان، صدا، بو و سایر عناصر غیرممکن در ویترین فروشگاه دیجیتال باشد.

6 مثال استراتژی برندسازی از برندهای برتر

مهم است که نوع استراتژی برندسازی خود را با دقت انتخاب کنید تا بتوانید برند خود را در بازار متمایز کنید.

از نام‌های بزرگی مانند اپل گرفته تا Chick-fil-A، «مودبانه‌ترین» زنجیره‌ی فست فود در آمریکا، بیایید به سراغ برندهای برتر برویم که کلیک کرده‌اند و استراتژی برندسازی استثنایی دارند.

  1. نام تجاری شرکتی مثال: اپل

اپل یکی از نمونه‌های برتر یک برند شرکتی تثبیت شده است.

در واقع، این غول فناوری درآمد جهانی خود را در سال 2020 به 274. 52 میلیارد دلار در مقایسه با 260. 17 میلیارد دلار در سال 2019 افزایش داد.

اپل با دقت یک استراتژی برندسازی ایجاد کرده است که مورد علاقه مردم در سراسر جهان است.

در ظاهر، اپل محصولات مشابه رقبای خود را ارائه می‌دهد: ابزارهای هوشمند از تلفن همراه و لپ تاپ گرفته تا iPad، تلویزیون و ساعت.

به جز تاکید بر بالاترین کیفیت و فناوری نوآورانه، چه چیزی آن‌ها را بالاتر از بقیه قرار می‌دهد؟

استراتژی برندسازی آن‌ها بر احساسات متمرکز است.

همه چیز در مورد این است که محصولات اپل چه احساسی در شما ایجاد می‌کنند و شما به عنوان یک مصرف کننده می‌خواهید به جامعه‌ای باحال، دوستانه و فراگیر تعلق داشته باشید.

6 نمونه از بهترین استراتژی‌های برندسازی
  1. مثال برندسازی شخصی: ایلان ماسک

وقتی ایلان ماسک را می‌شنوید، احتمالاً کلمه “تسلا” به ذهن می‌رسد. اما ایلان ماسک برند دیگری ساخته است که همه متعلق به خودش است و صرفاً حول نام او می‌چرخد.

فراتر از راه‌اندازی تسلا، نسل بعدی خودروها، ایده‌های جذاب و گزینه‌های اغلب بحث برانگیز ماسک به او شهرت داده است که چیزی کمتر از یک نابغه نیست – کسی که دوست دارید به او نگاه کنید و آرزو دارید شبیه او باشید.

ایلان ماسک به خاطر اخلاق کاری باورنکردنی‌اش (اغلب بیش از 100 ساعت در هفته کار می‌کند) ، همراه با پشتکار و تعهدش به چشم‌اندازش، علیرغم مواجهه با شکست‌های مکرر، شناخته شده است.

به علاوه، او در رسانه‌های اجتماعی فعال است و به طور مداوم دنبال کنندگان خود را درگیر می‌کند – بنابراین شرط می‌بندید که او فردی است که می‌توانید با او ارتباط برقرار کنید.

  1. مثال برندینگ محصول: آیفون

در اینجا نمونه‌ای از برندی آورده شده است که با موفقیت دو استراتژی مختلف برندسازی را مدیریت کرده است.

در حالی که اپل مشغول ساخت یک نام تجاری شرکتی پیرامون لپ‌تاپ‌ها، رایانه‌های رومیزی و سایر محصولات بود، عرضه آیفون در سال 2007 استراتژی برندسازی شرکت را تغییر داد زیرا این محصول شخصیتی خاص به خود گرفت.

UVP‌های آیفون واضح و فراوان بودند، از طراحی شیک و رابط کاربری بی‌بدیل گرفته تا یکپارچگی سخت‌افزاری-نرم‌افزاری بهتر نسبت به رقبای خود و ویژگی‌هایی که رقبا را بر باد دادند.

217 میلیون آیفون در سال 2018 فروخته شد و اپل در سه ماهه چهارم سال 2020 به برترین فروشنده گوشی‌های هوشمند تبدیل شد. به هر برندی که بتواند استراتژی‌های مختلفی را که به طور منسجمی با هم ترکیب می‌شوند مشخص و هدایت کند، می‌گوییم کلاه بردار!

6 نمونه از بهترین استراتژی‌های برندسازی
  1. مثال نام تجاری خدمات: Chick-fil-A

همانطور که اشاره کردیم، برندسازی خدمات شامل ارائه یک تجربه منحصر به فرد است که شما را از رقبایتان متمایز می‌کند.

وارد Chick-fil-A، «مودب‌ترین» فست فود زنجیره‌ای در آمریکا شوید.

در حالی که یکی از محبوب‌ترین آیتم‌های منوی آن‌ها عنوان «ساندویچ مرغ اصلی» است، Chick-fil-A چیزی حتی بهتر را ارائه می‌دهد: خدمات مشتری استثنایی که در سراسر کشور شناخته شده است.

به گفته تروت کتی، بنیانگذار Chick-fil-A، این برند چیزی بیش از اقلام فست فود است. او توضیح داد:

ما باید چیزی بیش از فروش مرغ داشته باشیم. ما باید بخشی از زندگی مشتریان و جوامعی باشیم که در آنها خدمت می کنیم.»

با کارمندانی که با علامت تجاری خود به شما خوشامد می‌گویند: «امروز چگونه می‌توانم به شما خدمت کنم؟ » و شما را با یک “خوشحالم! ” سخت است که هر بار با یک لبخند آن را ترک نکنیم.

گفتن اینکه استراتژی برندسازی Chick-Fil-A موفق است، احتمالاً دست کم گرفته شده است.

  1. مثال برندینگ جغرافیایی: مک دونالد

مک دونالد، یکی از زنجیره‌های فست فود پیشرو با مجموع 39198 رستوران در سراسر جهان در سال 2020، در تولید مواد غذایی نوآورانه در سراسر جهان غریبه نیست.

چیزی که آن‌ها را از رقبا متمایز می‌کند، هدف استراتژیک آن‌ها برای حمایت از تنوع فرهنگی و تطبیق محصولات خود با بازارهای محلی است.

نتیجه؟

یک استراتژی برندینگ جغرافیایی موثر که به آن‌ها اجازه می‌دهد حتی به مخاطبان بیشتری دست یابند.

بیایید به مقایسه پیشنهادات آن‌ها در ایالات متحده در مقابل پیشنهادات آن‌ها در ژاپن نگاه کنیم.

در ایالات متحده، می‌توانید موارد مورد علاقه طرفداران مک دونالد را از Big Mac تا Quarter Pounder پیدا کنید.

در حالی که مک دونالد در ژاپن بیشتر منوی ایالات متحده خود را حفظ کرده است، چندین محصول وجود دارد که فقط در سرزمین طلوع خورشید می‌توانید پیدا کنید، مانند سامورایی مک و فراپ‌های زمستانی آن‌ها: کرم بروله و کرم توت فرنگی که به چند مورد اشاره می‌کنیم.

  1. نام تجاری خرده فروشی مثال: هدف

شما با Target آشنا هستید، درست است؟ آرم قرمز bullseye و توله سگ شایان ستایش مناسب است؟ Target هشتمین خرده فروش بزرگ در ایالات متحده است

از حضور سراسری با بیش از 1800 فروشگاه در ایالات متحده گرفته تا قیمت‌های رقابتی و مکان‌های استراتژیک، این برند می‌تواند به راحتی با رقبایی مانند Costco و Walmart رقابت کند.

اگر تا به حال به یکی از فروشگاه‌های آجر و ملات آن‌ها رفته باشید، به احتمال زیاد «اثر هدف» را تجربه کرده‌اید.

«اثر هدف» با یک لیست خرید واضح وارد فروشگاه می‌شود، اما پس از خروج، متوجه می‌شوید که خیلی بیشتر از آنچه برنامه‌ریزی کرده‌اید، خرید کرده‌اید.

نابغه مقصر پشت این اثر، چیدمان فروشگاه است.

پس از ورود به فروشگاه هدف، یک فروشگاه استارباکس را مشاهده خواهید کرد. استارباکس زمینه را برای استقبال از شما فراهم می‌کند.

با قدم زدن از کنار استارباکس، متوجه خواهید شد که چیدمان فروشگاه جریانی طبیعی دارد که ناخودآگاه شما را از یک راهرو خرید به راهروی بعدی می‌برد.

علاوه بر این، فروشگاه‌های تارگت به خوبی روشن، سازماندهی شده و دارای علائم واضح هستند. و چه کسی دوست ندارد در چنین مکانی خرید کند؟

ما شما را می‌بینیم، هدف! براوو!

چگونه استراتژی برندسازی عالی را برای برند خود انتخاب کنید

اکنون که انواع مختلف استراتژی‌های برندسازی را می‌شناسید، وقت آن است که تصمیم بگیرید که کدام نوع استراتژی برندسازی برای برند شما مناسب است.

از تعیین هویت برند تا تعیین مخاطب هدف، در اینجا سه ​​مرحله کلیدی در تعیین استراتژی برای کسب و کار شما آورده شده است.

  1. هویت برند خود را تعیین کنید

مهم است که ابتدا هویت برند خود را قبل از انتخاب استراتژی برندی که مناسب برای کسب و کار شما است، مشخص کنید. هسته اصلی هویت شما ارزش‌های شما و نحوه انتقال آن ارزش‌ها از طریق محصولات یا خدمات خود به مصرف کنندگان است.

نمایش بصری همچنین نقش کلیدی در هویت برند شما ایفا می‌کند، از لوگو و پالت رنگ گرفته تا طراحی وب سایت و زیبایی شناسی رسانه‌های اجتماعی. به عنوان یک برند شما چه کسی هستید یا می‌خواهید چه کسی باشید؟

  1. اهداف و مخاطبان برند خود را مشخص کنید

در مرحله بعد، اهداف خاص برند خود و مخاطبان هدف را شناسایی کنید.

شناسایی اهداف شما شامل ایجاد جدول زمانی از اهداف تعریف شده برای دستیابی است، از افزایش قابل مشاهده یا به دست آوردن ترافیک وب سایت تا افزایش تعامل رسانه‌های اجتماعی و موارد دیگر.

KPIهای خاص و یک جدول زمانی دقیق برای زمانی که می‌خواهید به آن‌ها برسید تنظیم کنید.

شناسایی مخاطبان هدف می‌تواند با تعیین نحوه برنامه‌ریزی برای دستیابی و ارتباط با آن‌ها، به هدایت استراتژی شما کمک کند.

  1. صنعت خود را تجزیه و تحلیل کنید

با انجام یک تحلیل رقابتی، می‌توانید شناسایی کنید که کدام استراتژی‌ها برای برندهای دیگر در صنعت شما کار می‌کنند، همراه با استراتژی‌هایی که کار نمی‌کنند.

تجزیه و تحلیل رقابتی نه تنها شما را قادر می‌سازد تا استراتژی نام تجاری مناسبی را برای کسب و کار خود انتخاب کنید، بلکه به شما کمک می‌کند تا تهدیدات و فرصت‌های احتمالی را در بازار مربوطه خود کشف کنید.

نکاتی در مورد انواع استراتژی‌های برندسازی

یک استراتژی نام تجاری می‌تواند به شما کمک کند تا شما را از رقبای خود متمایز کنید، به شما امکان می‌دهد به مخاطبان هدف خود دسترسی پیدا کنید و با آن‌ها ارتباط برقرار کنید و UVP خود را در جلو و مرکز قرار دادن شهرت برای برند خود قرار دهید.

با این حال، استراتژی‌ها به ندرت، یا هرگز، یک‌اندازه برای همه هستند. استراتژی‌ای که برای برند شما کارساز خواهد بود به ارزش‌های اصلی، هدف، چشم‌انداز، مخاطبان هدف و پیشنهاد شما بستگی دارد.

شش نوع متداول استراتژی‌های برندسازی عبارتند از:

نام تجاری شرکت
برندسازی شخصی
نام تجاری محصول
برندسازی خدمات
برندسازی جغرافیایی و فرهنگی
برندسازی خرده فروشی

در آی‌وب، ما استراتژی‌های برند سفارشی را به عنوان بخشی از خدمات برندسازی خود می‌سازیم.

کارشناسان ما نه تنها راهبردی عالی برای کسب و کار شما را شناسایی می‌کنند، بلکه رویکردی منحصر به فرد را که نتایجی را ارائه می‌دهد، متناسب می‌سازند.

تصویر حمیدرضا درهمی

حمیدرضا درهمی

درهمی یکی از اعضای کلیدی آی‌وب، طراح، عکاس، فنی، پایه گفت‌وگو، کدنویس (بسیار آماتور) و به هیچ کاری نه نمیگه. وقتی هيچکدوم از اين کارها رو انجام نميده، به احتمال زياد رفته سفر.

ما را دنبال کنید